Hallo bezoeker, kom dichter bij

Een spontane liefde met yoga vond plaats in 1981. Bij de Saswitha Yoga voor Wijsbegeerte in Capelle a/d IJssel behaalde ik mijn bevoegdheid. Vanaf dat moment ontvouwde zich het yogapad. Zo kwam ik terecht bij de Kashmiryoga, een traditie vanuit het non dualisme (advaita).  Bij Jean Klein vond ik mijn bestemming en zelfrealisatie. 
In 1996 voltrok zich een ommekeer.  Yoga is het pad en de weg naar zelfbevrijding.  Dit bewuste ‘weten’ maakt mij vrij van elke identificatie. Geraakt door dit openbare ‘geheim’ viel alle last van mij af. De reis werd steeds intenser, ik kwam regelmatig oude patronen tegen. Echter, de Advaita vedanta en de Kashmiryoga is als een stevig fundament.  Het gaf mij kracht om oude patronen te doorbreken. Er volgde een langdurige en doorlopende periode van bevrijding. Als een waar thuiskomen. Inmiddels is dit geïntegreerd in het dagelijkse leven. 

Thuis komen heeft niets te maken met je verstand, het zit meer in je binnenwereld.

Tevens was ik actief als auteur van diverse artikelen in het Tijdschrift Inzicht. En auteur van het boekje  "de tuin van stilte" uitgegeven door uitgeverij Zwerk. Mijn inzicht-ervaring en kennis heeft geresulteerd in het geven van satsang en stilte retraites. Ook heb ik de kashmiryoga docenten opleiding en workshops verzorgd. Heden leg ik mij toe op de integratie van yoga en meditatie, naar de beoefening en verdieping.

Kom naar huis

Ergens in ons zit het diepe verlangen een thuisgevoel te ervaren, waar we ons goed, compleet en heel weten.  Binnenin leeft de wens om een vervullend leven te leven vanuit de balans tussen rust en creativiteit. Dit komt vaak vanuit de stilte. Ook jij kan ontdekken dat een oeroude stilte in je huist.
Het ligt dieper dan je gedachten. Op de bodem van Zijn. Van  hieruit ontspringt het geluk van binnenuit dat spontaan, stil en krachtig is, Zij kan ons aanzetten tot actie en creativiteit, zonder beperkingen en mentale ruis van het rationele verstand.

Mindful yoga

Vanuit de traditie van Kashmiryoga is de les vereenvoudigd tot aandachtig zijn in de zachte oefeningen en houdingen. Je kunt kiezen voor een les van 1 uur of anderhalf uur. Kleine groep in sfeervolle ruimte. Geschikt voor als je in contact wilt zijn met je lichaam en kan genieten van de stilte. Kashmiryoga en zijns-meditatie als je de stilte echt wilt leren kennen als voedingsbodem voor je inzichten die bevrijding geeft.


Het is mijn missie om je thuis te brengen, waar niets je nog storen kan


Satsang gesprekken 1 op1 gaat over wat je werkelijk bent, los van je positie, situatie en aannames.