Over www.advaita-yogacentrum.nl

Welkom op de website. We laten jou kennismaken met yoga door zachte houdingen, vloeiende reeksen en meditaties in een veilige omgeving. Yoga gaat om meer dan alleen bewegen (hoewel het geweldig voor je gezondheid is).  Je komt in contact met je lichaamsgevoel. Dit geeft bevrijdingen op alle niveaus.

Yogalessen in Rotterdam

Het yogacentrum biedt meditatie en yoga in kleine groepen. Met persoonlijke sfeer in een prettige ruimte. Het is een rustige les met praktische aanwijzingen.  Voor laagdrempelige rustgevende yoga hoef je niet lenig te zijn. Het gaat vooral om mentale, emotionele en fysieke ontspanning. En dat kunnen we allemaal goed gebruiken. Je krijgt meer energie als je minder denkt en meer in het NU komt.
 

Stil in jou

Yoga geeft het meest resultaat als je je minder inspant dan gewoonlijk. Door het dagelijkse levenstempo te vertragen kom je tot rust. Yoga houdt je lichaam soepel, vitaal en gezond. Door yoga en meditatie te volgen, maak je je minder vaak zorgen. Je krijgt meer grip op je denken. Yoga en Meditatie is meer dan een techniek. Het maakt je niet alleen vitaler, het levert je een prettige gemoedsrust op. 

Het leven in het NU is zoveel mooier en rijker.  


Haal het beste uit jezelf... door stilte en rust ben je meer in balans.