Over www.advaita-yogacentrum.nl

Welkom op de website. We laten jou kennismaken met yoga door zachte houdingen, vloeiende reeksen en meditaties in een veilige omgeving. Yoga gaat om meer dan alleen bewegen (hoewel het geweldig voor je gezondheid is) - het gaat erom je in contact te brengen met je natuurlijke rust.

Yogalessen in Rotterdam.

Het yogacentrum biedt meditatie en yoga in kleine groepen. Met persoonlijke sfeer in een prettige ruimte. Het is een rustige les met praktische aanwijzingen.  Voor laagdrempelige rustgevende yoga hoef je niet lenig te zijn. Het gaat vooral om mentale, emotionele en fysieke ontspanning. En dat kunnen we allemaal goed gebruiken. 
 

Stil in jou.

Yoga geeft het meest resultaat als je je minder inspant dan gewoonlijk. Door het dagelijks levenstempo te vertragen kom je tot rust. Yoga houdt je lichaam soepel, vitaal en gezond. Door yoga en meditatie leer je hoe je zorgen-vrijer kunt leven.  Beheersing en kennis over je denken, krijg je door meditatie te volgen  Onder deskundige begeleiding bereik je de stille staat dat ons al eigen is. Elke les eindigt met een prettige liggende ontspanning. 
 
Het leven in het NU is zoveel mooier en rijker.  


Haal het beste uit jezelf... pure stilte en rust...