Stilte, daar wen je niet alleen aan, je wilt haar vaker horen.

Stilte is inherent aan ons ware natuur.

Heb je ook genoeg van het 'zoeken' naar geluk? 


Te vaak en te veel zijn we gericht op geluk dat van materiĆ«le zaken moet komen. Of afhangt van de voldoening van je werk of gezin.  Maar allemaal weten we diep van binnen dat het in onszelf ligt. Hoe je dit vindt is door te beginnen met meditatie of yoga. Het juweel van de harmonie, diepe kalmte en meer helderheid ligt in ons. De druk van de maatschappij zorgt ervoor dat we deze verbinding met ons gevoel en het Hart verbreken.  Door je deelname aan de stilte ochtend komt op de verbinding weer tot stand. Het stille wonder geeft je inzicht in de bron van wat je bent. Als tegenhanger van druk en drukte, onderga je de heilzame werking van een leeg hoofd. Stilte is: zuurstof voor de geest

Ontdek de kracht van de stilte.

Stilte vraagt niets, maar geeft.

De kracht van de stilte is groter dan je vermoedt. Door stil te staan kun je weer opgefrist verder. Geleide meditaties brengen je naar de verbinding met je binnenste.  Hierin vind je grotere en diepe rust en uitsluitend harmonie. Vitale en bruisende energie komt vrij door simpelweg je over te geven aan de ontspanning. Je hoeft niets te veranderen of te kunnen, er is geen ervaring nodig of enige boekenkennis. De stilte-ochtend geeft verdieping in je Zelf, aandacht voor jezelf en zingeving. Je voelt je opengaan zodat je weer gaat stralen. Als spanning van je afglijdt komt je schoonheid tot bloei. Geef jezelf dit kado, omdat je het waard bent om van te houden.

Ruimte is vrijheid.

Stilte is het antwoord.

Stilte heeft een stem en wanneer je goed luistert ontdek je de magie waardoor je leven fundamenteel omgezet wordt in vrij leven. Je begint bij het begin, het dat is nu. Neem de tijd om kennis te maken met de sfeer van stilte 

zonder afleiding of reactie. Ervaar het hier en nu als een zegen die over je heen daalt. Door dieper te ademen maak je ruimte om te zijn zoals je bent, perfect en mooi.

Je komt thuis in je stille krachtplek binnenin. De ingang is je lichaam als tempel en poort. Je ontmoet licht, wijsheid, zuiverheid en een volstrekte goedheid. Om dit te ervaren geef ik een extra lange ontspanningssessie. Zodat je vredigheid, veiligheid en vertrouwen in jezelf hervind.
Meld je hier aan/vragen kan ook: satsang/@zonnet.nl