Beginnen met yoga of meditatie? Alle lessen zijn eenvoudig te volgen. 

Een yogales uitproberen? Je hoeft niet lenig te zijn. 

Is dit je eerste les? Verwacht een hartelijk ontvangst en persoonlijke aandacht.


Minder stress door rust in jezelf.

Persoonlijke aandacht. 

Rust in je hoofd. Hier kun je rekenen op een professionele begeleiding. Je kunt er zeker van zijn dat je de aandacht en support krijgt die je nodig hebt. Contact met elke deelnemer staat bij mij voorop. Bespreek je wens/voorkeur en de mogelijkheden.
Is meer rust in je hoofd ook jouw wens? Doe je mee?  Geen grote groepen, geen hectiek in de les, geen praatgroep, wel rust! 

Lessen

Sluit je aan bij onze groep gemotiveerde mensen, die net als jij meer rust zoeken. De lessen zijn afgestemd op het doel en de gezamenlijke wens naar de herstellende balans tussen denken en rust. 
Het leven vrediger benaderen begint met de eerste stap. Bekijk het rooster om de les te vinden die het beste bij je past. 

Ontspannen lessen

Ontspanning

Ontspannen is een oefening. Daar is de zachte en doeltreffende begeleiding op gericht. Een kleine verandering kan iets grootst opleveren. Je ademhaling optimaal gebruiken geeft een diepere ontspanning dan je gewend bent.  Op die manier herstelt het lichaam van diepere spanningslagen. 

Workshop. Sessies.

Gezondheid, geluk en harmonie - ze zijn met elkaar verbonden. Wezenlijke verandering komt tot stand komt door inzicht in jezelf. Wil je patronen   doorbreken?  Maak en afspraak voor en telefonische sessies. Het is ook mogelijk een privé les of een persoonlijk gesprek te boeken. In het najaar geef ik en gratis workshop in centrum Djoj. 

Agenda in de Zomer 2019.

 Kashmiryoga

Maandag 22 juli, 19 augustus 20.00-22.00 Kashmiryoga intensive. Bergsingel. Rotterdam Noord.

€ 20 contant. 


Meditatie

  • Donderdagavond 19.00-20.15 Zijn-Meditatie. Bergsingel. Rotterdam Noord. Geen les op 15-08-2019. € 8,50 per les. 


* Gratis workshop op zaterdag 16 november in centrum Djoj. Kom je bliss ervaren? Vooraf een diner.

Workshop: non dualiteit: Geen ik, geen ander

Zaterdag 5 oktober en zaterdag 30 november 2019 van 09.00-13.00 Centrum Djoj. A.Duyklaan 7, Rotterdam. € 90 voor beide en € 50 per workshop. Vanuit de non-dualiteit komen we tot zelfinzicht.
Met zijn-meditatie, body awareness en kashmiryoga. 

Informatie. Yogi's hebben het spirituele pad geplaveid waarop we nu lopen en onze weg trachten te vinden.  Oude meesters hebben ons bijgebracht dat de uiteindelijke bevrijding van de onrust dat het denken creëert, in ons zelf ligt.  Bij dit alles draait het om bewustzijn.  Bewust-er-zijn. Maar hoe doe je dat te midden van de hectiek van de dagelijkse dag? Hoe bewust ben je van het hier en Nu als je een volle agenda hebt? Ik kan je hierbij bijstaan zodat je via lichamelijke aandacht in de stilte komt.
Creativiteit ontstaat uit de stilte of rust. De juiste keuzes ontstaan als je niet teveel twijfelt en afweegt. In rust ‘weet’ je meer dan je verstand je verteld.  In een sessie doorlopen we enkele stappen waardoor je in het Hier en NU komt. De sessie duurt 60 min. Het kost € 47,50. Bel of stuur een mailtje.