Mediteren leren? Ontspannen door yoga? Helemaal los komen van je denken? 

Kom dit ervaren, boek een proefles en maak het mee. 

Minder stresss door rust in beweging.

Persoonlijke aandacht. 

Rust in je hoofd. Door jarenlange ervaring met vele verschillende deelnemers kun je rekenen op professionele begeleiding. Je kunt er zeker van zijn dat je de aandacht en support krijgt die je nodig hebt. Contact met elke deelnemer staat bij mij voorop. Persoonlijke wensen en doelen of obstakels kunnen besproken worden, ook per e-mail kan er uitwisseling plaatsvinden.  Het uitgangspunt is om je niet alleen in de les, maar ook daarbuiten bij te staan om meer gezondheid, welbevinden in je leven te vinden.

Lessen

Sluit je aan bij onze groep gemotiveerde mensen, die net als jij rust zoeken. De lessen zijn afgestemd op het doel en de gezamenlijke wens naar meer balans tussen denken en rust. 
Het leven vrediger benaderen begint met de eerste stap. Bekijk het rooster om de les te vinden die het beste bij je past. Voor vragen ben ik dagelijks per mail of telefoon bereikbaar. De groepslessen zijn erop gericht elkaar met respect te waarderen. Veelal geeft men de voorkeur aan de eigen stille beleving. Het kan zijn dat je liever niet in een groep wilt, stuur mij een berichtje met je vraag en wens.

Ontspannen lessen

Ontspanning

Ontspannen is een oefening. Daar is de zachte en doeltreffende begeleiding op gericht. Een kleine verandering kan iets grootst opleveren. Je ademhaling optimaal gebruiken geeft een diepere ontspanning dan je gewend bent.  Op die manier hersteld het lichaam van spanning-lagen. Het bereiken van de gewenste rust en verstilling is gegarandeerd als wekelijks de lessen volgt.
Ontdek dat elke wezenlijke verandering tot stand komt door trouw te zijn aan de oefeningen. De lesstof kun je integreren in je dagelijkse dag. 

Persoonlijke sessies.

Gezondheid, geluk en harmonie - ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Ontdek dat wezenlijke verandering tot stand komt door bewuste inzage in je denkpatronen. Vanuit je beoefening kan de wens optreden om bepaalde patronen te willen doorbreken, of bepaalde gewoontes te wijzigen. Voor je vragen en kwesties bied ik je een helpende hand door middel van gesprek. Ondersteunend naast je wekelijkse les of ter kennismaking met de filosofische achtergrond die gegarandeerd en zeker helder inzicht geeft.