Kom tot rust in jezelf

Groepslessen

Sluit je aan bij onze groep gemotiveerde mensen, die net als jij meer rust zoeken. De lessen zijn afgestemd op het doel en de gezamenlijke wens naar de herstellende balans tussen denken, doen en rust. Tussen activiteit en verstillen. Omdat dit je in de nodige balans brengt.
Het leven vrediger benaderen begint met de eerste stap. Bekijk het rooster om de les te vinden die het beste bij je past.


Ontspannen lessen

Ontspanning

Ontspannen is een oefening. Daar is de zachte en doeltreffende begeleiding op gericht. 
Een kleine verandering kan iets grootst opleveren. Je ademhaling optimaal gebruiken geeft een diepere ontspanning dan je gewend bent.  Bewust en volledig ademhalen verbeterd je bloedsomloop. De kracht van yoga ligt in de combinatie van de optimale ademhaling- en de bijpassende houding- en beweging. Op die manier kan het lichaam zich van diepere spanningslagen bevrijden.

Workshop. Sessies

Gezondheid, geluk en harmonie - ze zijn met elkaar verbonden. Wezenlijke verandering komt tot stand komt door inzicht in jezelf. Wil je oude patronen doorbreken?  Maak een afspraak voor een telefoon sessies. Het is ook mogelijk een privé les of een persoonlijk gesprek te boeken. In het najaar geef ik een gratis workshop in centrum Djoj. Ook zijn er 2 inspirerend workshops op zaterdag 5 oktober en 30 november in centrum Djoj. 

Agenda September/december 2019

Natuurlijk Zijn met mindful yoga (kashmiryoga), 

  • Maandagavond 1x 14 dagen van 20.00-22.00 

Kashmiryoga intensive. Bergsingel 219, 3037GG. Rotterdam Noord. Een les die verdiept en inspireert. Voor als je kennis wilt maken met yoga-houdingen op een meer meditatieve manier.

Kleine groep en stille sfeer.

  • Een proefles is altijd mogelijk en kost € 10. 


  • Dinsdagavond in Centum Djoj. Van 20.30-2145 uur. 

Een groepsles in zaal 6. De betaling gaat per kwartaal.

  • Een proefles is altijd mogelijk en kost € 5. 

Zijn-Meditatie

  • Dinsdagavond van 19.00-.2015 uur. In zaal 6 van centrum Djoj. Een proefles is altijd mogelijk en kost € 5.  Betalingen gaan per kwartaal. 


  • Donderdagavond 19.00-20.15 Zijn-Meditatie. Bergsingel 219, 3037GG  Rotterdam Noord. Een proefles is altijd mogelijk en kost € 5. Betalingen gaan per kwartaal. 

 Yogi's hebben het spirituele pad geplaveid waarop we nu lopen en onze weg trachten te vinden.  Oude meesters hebben ons bijgebracht dat de uiteindelijke bevrijding van de onrust dat het denken creëert, in ons zelf ligt.  Bij dit alles draait het om bewustzijn.  Bewust-er-zijn. Maar hoe doe je dat te midden van de hectiek van de dagelijkse dag? Hoe bewust ben je van het hier en Nu als je een volle agenda hebt? Ik kan je hierbij bijstaan zodat je via lichamelijke aandacht in de stilte komt.
Creativiteit ontstaat uit de stilte of rust. De juiste keuzes ontstaan als je niet teveel twijfelt en afweegt. In rust ‘weet’ je meer dan je verstand je verteld.  In een sessie doorlopen we enkele stappen waardoor je in het Hier en NU komt. De sessie duurt 60 min. Het kost € 47,50. Bel of stuur een mailtje.