Kashmiryoga en bewustwording

Volg ons op Facebook Advaita Yogashool op LinkedIn Volg ons op Twitter Stuur een mailtje

                       

 

 

 

Rust in je hoofd hoe krijg je dat? 

Ontdek de kracht van de stilte.

 
De kracht van de stilte is lastig in woorden uit te drukken. Deze dag is de kans om dit via geleide meditatie te ontdekken. Om stapsgewijs in het nu te komen. Hierin vind je grotere rust en meer harmonie. Je hoeft niets te veranderen of te kunnen, er is geen ervaring nodig of enige boekenkennis. De stiltedag geeft verdieping in je Zelf, aan kwesties en  zingeving. 
 
Heb je ook genoeg van het 'zoeken' naar geluk? 
Te vaak en te veel zijn we gericht op geluk dat van materiele zaken moet komen. Maar allemaal weten we diep van binnen dat het bij onszelf ligt. Het juweel van de harmonie, diepe kalmte en meer helderheid ligt in ons. De druk van de maatschappij zorgt ervoor dat we de verbinding met onze ware natuur kwijtraken. Door je deelname aan de stiltedag maak je de keuze om op dieper niveau verbinding te voelen met het ZIJN zoals we ZIJN.
 
Ontdek dat het al binnen bereik is. 
De stiltedag bied je handvaten om de stappen van het "naar binnen gaan" eigen te maken.  
De dag wordt opgedeeld in zijns-meditatie en body awareness.
 
Datum: Zaterdag 15 september
Tijd: 10.00-13.00 uur.
Kosten: € 30. Koffie, thee en lekkers, en een fijne sfeer wordt je aangeboden.
Locatie: Rotterdam, Liskwartier, onbetaald parkeren in de buurt.
Aanmelding: satsang@zonnet.nl of vul het formulier in.
 
 
 

 

 

 


 

Laat je meenemen door dit landschap van de stilte,  zie dit als een weg die je stil laat staan op de plek waar je nu al bent. Elk geluid, elke beweging vanuit deze verkenning van de stilte is een melodie en past in elkaar. In de stilte liggen betoverende melodieën te wachten op je bezoek. Luisteren valt samen zonder een eigenaar die luistert er is alleen luisteren.  Perfect en totaal. Leeg en vredevol.  Lees verder. 

----------------------------------------
 
Ik heb heel erg genoten van de meesterlijke wijze waarop Djihi Marianne via yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen ons begeleidde naar een zeer diepe en heilzame ontspanning van lichaam en geest. Zij en de sfeer in de groep is warm, open en liefdevol.
Dank je wel Djihi.
Annemieke
_________________

 

 
 
 

 

 

© Advaita Yogacentrum Rotterdam