Kashmiryoga en bewustwording

Volg ons op Facebook Advaita Yogashool op LinkedIn Volg ons op Twitter Stuur een mailtje

      Meditatie 

Meditatie cursus.

De voordelen van meditatie zijn wereldwijd bekend. Het geeft een rustige kalme geest. Het is goed voor je creativiteit. Je leert om beter met stress om te gaan. Het geeft balans voor lichaam en geest. 

Meditatie geeft alleen maar voordelen.

We beschikken allemaal over aandacht en bewustzijn. Door deze te richten op je binnenste, kom je naar de stille laag in je zelf. Je ontdekt hoe je je het best kunt ontspannen en dat dit gezonder is voor je en je ichaam postitief beinvloedt.

Mediteren is kennis krijgen

Door meditatie leer je je geest kennen. Je leert te onderscheiden wat en welke gedachten goed en heilzaam voor je zijn. De meeste gedachten zijn herhalingen en kan leiden tot piekeren en stress. Meditatie is heilzaam voor je geest en lichaam. Je leer hoe je afstand neemt van je gedachten.

De ademhaling speelt een belangrijke rol, alsook om contact tehebben met je lichaamsgevoel. Je kunt immers niet denken en voelen tegelijk. Lees meer over mediteren.

Beluister hier een meditatie.

 


Lees meer over de kracht van de stilte

*   Lees meer over mediteren.

*   Lees: beter slapen via de ademhaling.

Reactie van Mathilde:

"ik volg de meditatie omdat het mij helpt stil in het hoofd te worden ". De ene keer lukt dat beter dan de ander keer. Het geeft me steun en energie om op te laden'.

 

© Advaita Yogacentrum Rotterdam