Kashmiryoga en bewustwording

Volg ons op Facebook Advaita Yogashool op LinkedIn Volg ons op Twitter Stuur een mailtje

Kashmiryoga workshop.

Deze Yoga-benadering is een ontmoeting om het lichaam te ervaren zoals het werkelijk is. De herkenning zorgt voor bevrijding op alle niveaus. Emotioneel, mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel.

Je lichamelijke energie is niet gebonden, beperkt of begrensd.. Het lichaam is een bron van energetische sensaties dat stroomt, beweegt, straalt, ontvouwd en zich voordoet in grenzeloos open bewustzijn. Door deze yoga-benadering wordt via deze vibraties, tevens onze ware identiteit onthult. Als energie niet gebonden en beperkt is, en alles uit energie bestaat, dan is onze ware identiteit ook ongebonden, grenzeloos en open. 

Alles doet zich voor in open Bewustzijn, zoals wij zelf zijn.

Het unieke aan deze yoga is dat de keten van reacties, weerstanden en verkrampingen oplossen, via langzame yoga met het tastgevoel en onze aandacht bij het energielichaam. De huid is niets meer dan een doorzichtige jas. Op deze manier yoga uitvoeren is meer moeiteloos en geeft ons bovendien inzichten in onze illusies, als dat we beperkt en binnen het lichaam zouden wonen. Het huidige moment toont ons de waarheid die voor allen gelijk is. Binnen is buiten en buiten is binnen. Vanuit een onpersoonlijk standpunt, gaat deze reis door alle l agen en subtiele velden van ontkenning en onwetendheid heen, naar het stille weten.

Er vindt belangrijke verschuivingen plaats. De verschuiving is het gevolg van je 'denkbeelden' die waar en onwaar blijken te zijn.

Dit blijkt uit het zelfonderzoek uit de Advaita Vedanta. Het lichaam (en wij) betaan uit energie. Blokkades lossen daardoor op. Het veld wordt ruimer, open, helder en inzichtelijk. Uiteindelijk dijt je bewustzijn zich uit tot grenzeloze transparantie. Zoals het al was en altijd is.

  • Deze workshop levert je 4 punten van de VYN op.
  • Wanneer: Data volgt nog.
  • Tijd: 11.00-17.00 uur. Aanwezig zijn: 10.30 uur.
  • Meenemen: Er wordt gezorgd voor soep/koffie/thee, neem je lunch en flesje water mee. Alles is verder aanwezig.
  • Kosten: 100 euro (inclusief BTW) met factuur.
  • Waar: Rotterdam-Noord/Bergpolder.
  • Parkeren: Je kijgt hierover informatie.

              AANMELDEN          

 


* Wat is kashmiryoga (Jean Klein)

* Kashmiryoga als poort naar ontwaken.

© Advaita Yogacentrum Rotterdam