Kashmiryoga en bewustwording

Volg ons op Facebook Advaita Yogashool op LinkedIn Volg ons op Twitter Stuur een mailtje

Djihi Marianne.

Advaita Yogacentrum Rotterdam is opgericht in 2004.

Een directe en spontane liefde met yoga vond plaats in 1981. In mij roerde zich een diep verlangen yoga over te brengen. Mijn ervaringen zijn gegrondvest in de dagelijkse praktijk waarin yoga werkzaam is op vele niveaus. En voor transformatie zorgt. Bij de Saswitha Yoga voor Wijsbegeerte in Capelle a/d IJssel behaalde ik mijn bevoegheid. Vanaf dat moment ontvouwde zich het yogapad. Zo kwam ik terecht bij de kashmiryoga, een traditie vanuit het non dualisme. Bij de seminars van Jean Klein. In het onderricht van Jean Klein vond ik mijn bestemming. Door deze wijsheid ondervond ik de transformatie. Ik kwam thuis binnenin. 

Yoga als het pad en de weg.

In 1996 voltrok zich een plotselinge ommekeer, tijdens het bijwonen van een satsang.  Het ontwaken viel mij toe. Begenadigd door "de kus van genade" ontvouwde zich een pad in het teken van dit gebeuren. Hierin breng ik de visie en de kern van de non dualiteit over. Tevens ben ik actief als auteur van diverse artikelen en van het boekje  "de tuin van stilte" uitgegeven door uitgeverij Zwerk.

Heden leg ik mij toe op de integratie van yoga en meditatie, naar de persoonlijke beoefening, dat een ondeelbaar geheel vormt met de onpersoonljke essentie, het ZIJN. 

Het ontwaken markeert het einde en een nieuw begin. Er liggen ontelbare mogelijkheden voor ons klaar wanneer we ontdekken wat en wie we wezenlijk zijn.

Inmiddels heb ik honderden reizigers begeleid met positieve resultaten.  Door jarenlang stilte-retraites, scholingen, workshops en spirituele begeleiding te geven is een schat aan kennis, ervaring en wijsheid uitgebloeid. Velen maken nog dankbaar gebruik van de wijze lessen en passen dit dagelijks toe. Het huidige moment legt een weg bloot, waarin het proces van ontwaken voor een ieder, meer toegangelijker en tastbaarder zal zijn. 

Er is een cursusboek samengesteld voor de Kashmiryoga yoga docenten opleiding- en scholing die ik in voorgaande jaren heb gegeven. Indien je een of meerdere lessen wilt krijgen voor je eigen yoga-beoefening, kun je mij mailen. 

ERKENDE SPECIALISATIE. De workshop en scholing is erkend door de YVN. Derhalve krijg je punten voor de bijscholing als je aangesloten bent bij de Vereniging. Dit zijn 40 bijscholingspunten.

 

 

 

Ontvang het e-boek: TIPS VOOR YOGA.

Ontvang het e-boek: TIPS VOOR MEDITATIE.

 

 

 

 

 

© Advaita Yogacentrum Rotterdam